0
0

VI ÄR MER ÄN EUROPAS STÖRSTA ONLINE MC-BUTIK

Hos oss hittar du allt för både maskin och förare. Oavsett om du älskar asfalt- eller grusvägar. Vi ger dig motorcykelvärldens starkaste varumärken till konkurrenskraftiga priser. Dessutom har vi en hel serie med egna märken av hög kvalité till konstant pressat pris.

24mx responsive site

XLMOTO Concept Store

I vår Stockholmsbutik har vi ett urval av produkter från välkända varumärken. Cross, enduro, mc eller snöskoter - vår proffsiga personal finns på plats för att hjälpa dig. Här kan du även hämta ut din webb-beställning. Välkommen in för shopping och inspiration!

Hitta hit: Elektravägen 22, Hägersten

Öppettider:
Mån-fre: 10-18
Lör: 10-15
Sön: Stängt
Röda dagar, jul- och nyårsafton: Stängt

Hitta rätt delar omedelbart

Du kan enkelt se produkter gjorda speciellt för din hoj genom att välja fabrikat, år och modell i vår Fit My Bike-funktion. Genom att göra det här kan du se delar som är kompatibla med din hoj.


Kör du också motocross? Då ska du ta en närmare titt på våra systerbutiker: 24mx.se

Handla varsomhelst, närsomhelst och prova hemma

Vi har öppet dygnet runt och du beställer enkelt via mobilen eller datorn hemma. Du har 60 dagars öppet köp och fri frakt över 1000kr. Dessutom har vi ett eget distributionslager på 25 000 kvm mitt i Europa som ger dig smidiga leveranser och snabb hantering av dina ärenden. Vår storlek gör också att vi kan hålla lägre priser än konkurrenterna.

Vi har ett gemensamt intresse

Du hittar oss på banan eller i en skog nära dig! För oss är det viktigt att finnas där du som kund finns, bland föreningar, ideella klubbar och människor som älskar att köra på fritiden. Därför stöttar vi både stora och små evenemang runt om i hela Europa.